کودک و خانواده  مصرف این سبزیجات خطر زایمان زودرس را کاهش می دهد - گوم اسکول

کارشناسان معتقدند زنانی که قبل از بارداری رژیم غذایی سرشار از سبزیجات دارند، خطر زایمان زودرس آنها را کمتر از بقیه تهدید می کند. به گزارش کارشناسان تغذیه مصرف زیاد هویج، گل کلم، کلم بروکلی، کدو تنبل، کلم، لوبیا سبز و سیب زمینی قبل از شروع بارداری به زنان کمک می کند تا بارداری خود را در صحت و سلامت کامل طی کنند.
زایمان زودرس قبل از ۳۷ هفته حاملگی اتفاق می افتد ، نوزادان متولد شده قبل از ۳۷ هفته ممکن است دچار مشکلات بینایی و شنوایی، همراه با مشکلات بهداشتی و رشد ضعیف شوند.
 

در مطالعه ای محققان رژیم های غذایی ۳۵۰۰ زن در استرالیا را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که مصرف سبزیجات نقش مهمی در کمک به کاهش خطر زایمان زودرس دارد. سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان ها یا مواد مغذی ضد التهابی هستند که نقش مهمی در کاهش خطر عواقب نامطلوب هنگام تولد نوزاد دارند. زنان قبل از بارداری به برخی مواد مغذی ذخیره شده مانند کلسیم و آهن احتیاج دارند که برای جفت و رشد بافت جنین بسیار مهم هستند.
به گزارش شفقنا معمولا به زنان توصیه می شود تا قبل از اینکه باردار شوند، به داشتن یک رژیم غذایی سالم تر فکر کنند، زیرا نوزادان تا پایان سه ماهه اول بارداری کاملاً شکل می گیرند. پزشکان معتقدند افرادی که در زایمان های زودرس متولد شده اند با خطر بیشتری از بیماری های متابولیک و مزمن در بزرگسالی و همچنین رشد شناختی ضعیف و عملکرد تحصیلی روبرو هستند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 380 views بار دسته بندی :  بارداری و اقدام تاريخ : 17 آوریل 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.