کودک و خانواده طرز تهیه فروماژ قهوه و فروماژ شکلاتی با طعم عالی - گوم اسکول

دسر فروماژ قهوه یکی از دسرها ی خوش طعم است که به آسانی در منزل می توان تهیه نمود، این دسر که در مزه های مختلف از جمله شکلات، قهوه و نسکافه تهیه می گردد ، ایده ی بینظیری برای پذیرایی در مهمانی های مختلف می باشد، در این مطلب طرز تهیه فروماژ قهوه را  آموزش می دهیم.

فروماژ ها در انواع طعم ها نوعی دسر خوشمزه محسوب می شوند که از محبوبیت بالایی در میان مردم از جمله ایران برخوردار می باشد، این دسر خارق العاده را می توان به راحتی و در کمترین زمان در منزل تهیه نمود و پس از وعده غذایی میل نمود.

حتما با دسرهای لذیذ بسیاری مانند انواع شیرینی ها، ژله ها، پای ها، فالوده ها، پودینگ ها، میوه ها، بستنی ها و .. آشنا هستید، اما در این مطلب عروس بروز قصد آشنایی شما با یک دسر خوشمزه به نام فروماژ قهوه را دارد، پس همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز

  • دو قاشق غذاخوری پودر قهوه و یا نسکافه
  • دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • سه عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • سه چهارم پیمانه فندق آسیاب شده
  • یک بسته هات چاکلت
  • یک و نیم پیمانه خامه (قنادی)

طرز تهیه فروماژ قهوه خوش طعم و دلچسب

ابتدا در اولین مرحله قالب را چرب نمایید و شکر در آن پاشانده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

مقدار ذکر شده پودر ژلاتین را درون نصف پیمانه آب سرد حل کنید( می توانید با استفاده از روش بن ماری شفافیت لازم را به آن ببخشید.)

درون ظرفی تخم مرغ ها را شکسته و سپس به ظرف اصلی انتقال دهید، وانیل را نیز به آن افزوده و هم بزنید، (این کار موجب افزایش حجم تخم مرغ ها می شود)

سپس شکر را نیز بریزید و به مدت یک دقیقه بهم بزنید، پودر هات چاکلت را هم به این مخلوط اضافه کنید.

 

درون ظرفی ۴ قاشق غذاخوری آب جوش بریزد و نسکافه و یا قهوه را در آن بریزید و حل کنید، سپس محلول به دست آمده را به مایع بدست آمده اضافه می کنید، و فندق را هم در این لحظه بیافزایید( افزودن فندق  دلخواهی است)

در این مرحله ی آخری خامه را کمی هم می زنید تا سبک گردد، ژلاتین را نیز که تا حالا سرد شده است را به خامه اضافه کنید و برای دو دقیقه هم بزنید.

و در نهایت قالب را از یخچال بیرون آورده و محلول ژلاتین و محلول قهوه وهمچنین مواد  ترکیبی تخم مرغ و وانیل، هات چاکلت و شکر را به یکدیگر ترکیب نموده و درون قالب بریزید. پس از ۵ ساعت آن را از یحچال خارج سازید.

مواد مورد نیاز

  • دو عد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • دو قاشق غذاخوری نسکافه
  • یک دوم قاشق غذاخوری وانیل
  • یک پیمانه خامه (شیرینی پزی)
  • یک پیمانه آب سرد
  • صد گرم شکر
  • صد گرم آب داغ (در صورت تمایل شیر)

طرز تهیه فروماژ شکلاتی

در اولین مرحله نسکافه و کاکائو را درون آب جوش و یا شیر بریزید.

سپس درون ۱ لیوان آب سرد پودر ژلاتین بریزید و خوب حل کنید.

تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و شکر، وانیل را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید، برای این منظور می توانید از همزن برقی استفاده کنید، به طوری که افزایش حجم بدهند.

در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری از این مواد را به محلول نسکافه و کاکائو اضافه کنید.

حالا خامه را  هم زده و همراه با محلول ژلاتین به ترکیب تخم مرغ و وانیل شکر بیافزایید و مجددا به وسیله ی همزن بهم بزنید. در نهایت نسکافه را نیز به آنها افزوده و بهم بزنید، می توانید این کار را به وسیله ی همزن برقی انجام دهید.

و پس از چرب کردن قالب، داخل قالب بریزید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید، پس از این مدت زمان فروماژ شکلاتی خوشمزه شما آماده ی میل کردن است.

در این مطلب برای شما علاقه مندان به طعم های شکلاتی و کاکائویی طرز تهیه فروماژ قهوه و فروماژ شکلاتی را آموزش داده ایم، امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 233 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 6 ژانویه 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.